Interrail eläkeläisenä

Hidas matkustaminen.
Rento ja mukava.

KotisivuInterrail eläkeläisenä

Miksi Interrail on niin suosittu senioreiden matkustajien keskuudessa?

Tykkään matkustaa hitaasti, katsella maisemaa ohitseni. Luen kirjaa. Haluan saada tilaa jaloilleni. Venytellä. Nousta ylös ja kävellä muutaman askeleen.

Matkani alkaa keskeltä kaupunkia ja saavun myös keskelle uutta kaupunkia. Ei tarvitse matkustaa kaukaiselle lentokentälle. Ei väsyttävää lähtöselvitystä.

On monia paikkoja, jopa pienempiä, joihin pääsen helposti junalla. Euroopan laajuisesti. Kaukana tyypillisistä turistipoluista. Kreikasta Norjaan. Skotlannista Portugaliin.

Kaikkien näiden mukavuuksien lisäksi on tietysti myös ekologista tehdä matkani junalla. Haluan jättää lapsenlapsilleni vihreän maailman.

Kokeile vain. Se on kokemus, jonka muistat pitkään. Jos sinulla on kysyttävää, suosittelen RailDudea. Saat apua tältä foorumilta. Kaikkiin kysymyksiin. Ja aina hyvin ystävällisesti.

Toivotan sinulle ihanaa matkaa! Rouva Frida.

Rouva Frida

Seniori-ikäisenä nautin Interrailin yksinkertaisuudesta ja vapaudesta. Ajan ja muusan kanssa läpi Euroopan, kuten nuorempana. Vierailevat kulttuurin ja vanhojen ystävien luona.

interrail-discount.png

50 vuotta Interrailia

Interrailin 50-vuotisjuhlavuoden yhteydessä on aina alennuskampanjoita. Löydät ne täältä.

Lippuvaihtoehdot ja hinnat

Alennetut Interrail-liput ovat saatavilla 60-vuotiaille ja sitä vanhemmille matkustajille.

4 matkapäivää kuukaudessa: alkaen 221 EUR
5 matkapäivää kuukaudessa: alkaen 254 EUR
7 matkapäivää kuukaudessa: alkaen 302 EUR | erittäin suosittu
10 matkapäivää kahdessa kuukaudessa: alkaen 361 EUR
15 matkapäivää kahdessa kuukaudessa: alkaen 444 EUR.
15 matkapäivää putkeen: alkaen 399 EUR
22 matkapäivää yhtäjaksoisesti: alkaen 466 EUR
1 kuukausi yhtäjaksoisesti: alkaen 603 EUR | klassikko
2 kuukautta yhtäjaksoisesti: alkaen 658 EUR
3 kuukautta yhtäjaksoisesti: alkaen 812 EUR

Osta Interrail-lippusi suoraan viralliselta verkkosivustolta. Voit hankkia Interrail-lippusi mobiililippuna Interrail-sovelluksessa. Yksinkertaista ja turvallista.

Mikä on Interrail-lippu ?

Interrail on junapassi, jolla voit matkustaa 33 Euroopan maassa. Yksi lippu kaikkiin maihin. Yksinkertainen ja joustava.

Interrail on saatavana eri versioina: lyhyelle matkalle Euroopan pääkaupunkien kautta. Tai kuukauden mittaiselle matkalle pohjoisesta etelään ja idästä länteen. Löydät kaikki lippuvaihtoehdot tältä yleiskatsaussivulta.

Huom:

  • Joihinkin juniin on tehtävä ylimääräinen paikkavaraus. Nämä ovat yleensä suurnopeusjunia. Tämä voidaan kuitenkin usein välttää. Fred selittää, miten tämä toimii.
  • yöjunassa sinun on varattava nukkumapaikka tai istuin, mutta säästät vastineeksi yön hostellissa tai hotellissa.
  • Interrail ei ole voimassa asuinmaassasi. Sinulla on kuitenkin yksi vapaa ulosmeno (lähtevä) ja yksi vapaa sisäänmeno (saapuva). Voit käyttää esimerkiksi junayhtiöiden säästöhintoja.

Mistä ostaa Interrail ?

Voit ostaa Interrailin suoraan Interrailin virallisilta verkkosivuilta. Voit hankkia Interrail-lippusi mobiililippuna Interrail-sovelluksesta. Yksinkertainen ja turvallinen.

Missä maissa Interrail on voimassa ?

Alankomaat, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kosovo, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Monaco, Montenegro, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari, Viro ja Yhdistynyt kuningaskunta.

FI | DE | DK | EN | ES | FR | IT | PL | SE