Interrailin maisemamatkat

Mahtava Eurooppa.
Piilotetut kohokohdat.

KotisivuInterrailin maisemamatkat

Viisi kauneinta Interrail-reittiä

  1. Skotlanti ja Highlands
  2. Glacier Express -reitillä Sveitsin Alppien halki
  3. Inlandsbananilla Ruotsin villiin luontoon.
  4. Helsingistä Pohjois-Lappiin yöjunalla
  5. Yöjunalla Tukholmasta Pohjois-Norjaan

Rosie

Nimeni on Rosie. Haluatko matkustaa kauniita reittejä? Alppien lumen läpi. Villi, koskematon Skotlanti. Tai ehkä pidät enemmän Euroopan pääkaupungeista. Sitten olet tullut oikeaan paikkaan: olen kauneimpien reittien asiantuntija.

1. Skotlanti ja Highlands

Matkusta yöjunalla Lontoosta Fort Williamiin ja Isle of Skyelle. Sitten matkustat pohjoiseen Thursoon ja takaisin Invernessin ja Edinburghin kautta.

Tämä on matka, jossa on paljon luontoa ja tyhjät junat, kaukana väkijoukoista.

Varauksesta aiheutuvat kustannukset: ei mitään.

Kesto: Rentouttava 5 päivää

2. Glacier Express -reitillä Sveitsin Alppien halki

Matkustat Glacier- ja Bernina Express -junan reittiä Sveitsin Alppien halki. Interraililla kuitenkin ilmaiseksi, ilman varausmaksuja. Paras reitti on Andermattista Churin kautta St. Moritzin ohi Ospizio Berninaan, määränpää Tiranossa.

Kiehtova luonto odottaa sinua. Matkustat alueellisilla junilla ja voit nousta aina silloin tällöin junasta, viipyä hetken ja jatkaa matkaa seuraavalla junalla.

Varaukset: ei lainkaan

Kesto: rento 1-2 päivää

3. Inlandsbananin kanssa Ruotsin villiin luontoon

Inlandsbanan vie sinut Ruotsin villiin luontoon. Matkustat napapiirin taakse, pois kuljettujen polkujen varsilta. Rentoudu usean yksikön linja-autossa. Monenlaisia elämyksiä 745 kilometrin pituisella reitillä, jonka junamatka kestää vajaat 14 tuntia.

Hirviä, vapautta ja rentoutumista. Varo Inlandsbananin aikatauluja, sillä se kulkee yleensä vain kesäkuusta elokuuhun.

Varausmaksu: 1,50 EUR

Matka-aika: rento 1 – 2 päivää

4. Helsingistä Pohjois-Lappiin yöjunalla

Joulupukki asuu kaukana pohjoisessa, aivan napapiirin tuntumassa. Ja juuri sinne vie yöjuna Helsingistä. Kiehtova matka – varsinkin talvella.

Edullinen yöjuna Lappiin Joulupukin kylään. Ihanteellinen jatkomatkalle Ruotsiin

Varauksen hinta: alkaen 5 euroa istumavaunussa / alkaen 29 euroa makuuvaunussa.

Matka-aika: rento 1 päivä

5. Yöjunalla Tukholmasta Pohjois-Norjaan

Matka Tukholmasta suoraan Pohjois-Norjassa sijaitsevaan Narvikiin kestää 18 tuntia. Kiehtova luonto odottaa sinua. Keski-Ruotsista karuun pohjoiseen vuorineen ja järvineen.

Mukava yöjuna, jolla on mahdollisuus jatkaa matkaa Lofoottien saarille tai Pohjoiskapille. Kuitenkin bussilla sitten Narvikista.

Varauksen hinta: alkaen 5 euroa istumavaunussa / alkaen 26 euroa makuuvaunussa.

Matka-aika: rento 1 päivä

Mikä on Interrail-lippu ?

Interrail on junapassi, jolla voit matkustaa 33 Euroopan maassa. Yksi lippu kaikkiin maihin. Yksinkertainen ja joustava.

Interrail on saatavana eri versioina: lyhyelle matkalle Euroopan pääkaupunkien kautta. Tai kuukauden mittaiselle matkalle pohjoisesta etelään ja idästä länteen. Löydät kaikki lippuvaihtoehdot tältä yleiskatsaussivulta.

Huom:

  • Joihinkin juniin on tehtävä ylimääräinen paikkavaraus. Nämä ovat yleensä suurnopeusjunia. Tämä voidaan kuitenkin usein välttää. Fred selittää, miten tämä toimii.
  • yöjunassa sinun on varattava nukkumapaikka tai istuin, mutta säästät vastineeksi yön hostellissa tai hotellissa.
  • Interrail ei ole voimassa asuinmaassasi. Sinulla on kuitenkin yksi vapaa ulosmeno (lähtevä) ja yksi vapaa sisäänmeno (saapuva). Voit käyttää esimerkiksi junayhtiöiden säästöhintoja.

Mistä ostaa Interrail ?

Voit ostaa Interrailin suoraan Interrailin virallisilta verkkosivuilta. Voit hankkia Interrail-lippusi mobiililippuna Interrail-sovelluksesta. Yksinkertainen ja turvallinen.

Missä maissa Interrail on voimassa ?

Alankomaat, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kosovo, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Monaco, Montenegro, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari, Viro ja Yhdistynyt kuningaskunta.

FI | DE | DK | EN | ES | FR | IT | PL | SE